banner-short

Els Espectacles

Foto: © Jordi Troguet

Home image

Aparences

Foto: © Chero Visuals

L'espectacle inclou composicions que recullen passos i punts de la dansa tradicional combinats amb elements de caire més contemporani a càrrec de personatges idiosincràtics del país i del Pirineu en general. Trementinaires, contrabandistes, el poble a través d’oficis representatius... i algun altre personatge que també es deixarà veure.

Descobreix-lo!

Home image

El Buner d'Ordino

Foto: © Chero Visual

La posada en escena està basada en la llegenda que porta el mateix nom. Formada per vuit danses i dos parts diferenciades que vertebren el periple del buner a través del Coll d'Ordino i la lluita amb la lloba fins arribar a Canillo per tocar i ambientar la Festa Major.

Descobreix-lo!

Home image

L'Última ossa d'Ordino

Foto: © Comú d'Ordino i Xavi Pujol/Dona Secret

Espectacle basat en la farsa burlesca popular interpretada a Ordino a principis de desembre per la gent del poble. Les danses que el composen formen un conjunt que enllaça amb la tradició més ancestral de les festes de l’os que trobem en molts llocs del Pirineu. A través del llenguatge de la dansa, 20 dansaires del nostre Cos de Dansa fan una representació de 20 minuts de ball amb 13 coreografies amb una música creada expressament.

Descobreix-lo!