banner-short

Els Espectacles

Foto: © Jordi Troguet

Home image

Aparences

Foto: © Chero Visuals

L'espectacle inclou composicions que recullen passos i punts de la dansa tradicional combinats amb elements de caire més contemporani a càrrec de personatges idiosincràtics del país i del Pirineu en general. Trementinaires, contrabandistes, el poble a través d’oficis representatius... i algun altre personatge que també es deixarà veure. Tot en un conjunt, el contraban, els remeis, la bruixeria, la llei... forma part d'un joc d'aparences. A Aparences res és el que sembla: ni el bo és tan bo, ni el dolent tan dolent, sinó que tot se supedita a les ulleres que ens col·loquem a l'hora de mirar-ho.

Descobreix-lo!

Home image

El Buner d'Ordino

Foto: © Chero Visual

La posada en escena està basada en la llegenda que porta el mateix nom. Formada per vuit danses i dos parts diferenciades que vertebren el periple del buner a través del Coll d'Ordino i la lluita amb la lloba fins arribar a Canillo per tocar i ambientar la Festa Major.

La composició recull les danses següents: En un hostal d’Ordino, L’hostalera i La lloba, en una primera part, recreant la peripècia del buner. En una segona part, desplega l'ambientació d'una Festa Major pirinenca a través de danses representatives: El pregó, La dansa de Canillo, Essència de tradició a plaça, Plega de roses, Vesprades d'envelat i Vals jota fi de festa.

Descobreix-lo!