Participants

chair

dansa

Nova Galega de Danza

Nova Galega de Danza portarà al Contradans 2022 la interpretació del seu espectacle Leira no Camiño el 15 d’octubre a les 17h. a la plaça de les Fontetes de la Massana: “O corpo e a terra estreitan os seus lazos nun espectáculo de danza e música que nos transporta á dura beleza dos labores do campo”.

Conèixer més detalls!

chair

música

Cobla Catalana dels Sons Essencials

Cobla de solistes, improvisadors i polinstrumentistes que combinen la interpretació del flabiol, tible, tenora, trompeta, fiscorn, contrabaix, guitarra, veu solista i percussions amb el cant, les palmellades o la cuina catalana (pandero quadrat, castanyetes, espasí, pandereta).

Conèixer més detalls!

chair

dansa

Esbart Valls del Nord

Al Contradans 2022 l’Esbart Valls del Nord farà l’actuació inaugural del festival el divendres 14 d’octubre i actuarà conjuntament amb la Cobla dels Sons Essencials el dissabte 15 d’octubre al migdia a la plaça de les Fontetes de la Massana.

Conèixer més detalls!

chair

dansa

Esbart Sant Romà

El grup dansaire encampadà actuarà al Contradans 2022 el diumenge 16 d’octubre a les 12:45h. a la plaça de les Fontetes de la Massana representant l’espectacle Traces de Folk. Es tracta d’una composició interpretada per una vintena de ballarins del cos de dansa de l’Esbart, i que té com a fil conductor el so dels instruments de percussió i les traces que van apareixent de la dansa folklòrica. La creació musical de l’espectacle ha anat a càrrec de Lluís Cartes.

Conèixer més detalls!

chair

Projecció del documental Arrel

El documental Arrel, produït per Fira Mediterrània de Manresa, analitza com els artistes joves segueixen utilitzant l’arrel i la cultura popular i tradicional com a motor creatiu.

Conèixer més detalls!

chair

Drac d'Olivella

El Drac d’Olivella és un dels dracs en actiu més antics de Catalunya, data de l’any 1975. Aquest 2022 ha estat el guanyador del Festival d’Enceses d’Artesa de Lleida.

Conèixer més detalls!

Promo