Participants

chair

La Llançadora

La Llançadora és una proposta innovadora dins del sector dels esbarts, pren la dansa d’arrel i la cultura popular com a eina per a generar un retorn en les persones i el territori més enllà de les pròpies entitats. Amb la intenció de compartir, proporciona un nou context on el treball transversal com a xarxa és la manera d’entendre els vincles i ens apropa a les noves estratègies culturals i socials que reclama el món on vivim. Són tres esbarts dels pobles de Sallent, Navàs i Gironella.

Conèixer més detalls!

chair

So Terra

So Terra és un grup multidisciplinar integrat per Anna Lati i Noel Puigdollers (realitzadors cinematogràfics), Montserrat Carafi (terrissaire) i pEpE Martínez (bateria i percusionista) que uneixen les seves disciplines per fer les seves creacions artístiques.

Conèixer més detalls!

chair

Amaiur Luluaga, Claudia Gómez, Iñaki Plaza i Alex López

Una interacció entre música i dansa inspirada en els ritmes i balls tradicionals d’Euskal Herria i Catalunya. Un diàleg entre ambdues cultures en què es presenten elements propis utilitzats en els balls tradicionals que serveixen de baules durant el viatge de la peça i que aporten una mirada cap a noves formes i ritmes de creació contemporània.

Conèixer més detalls!

chair

Esbart Ciutat Comtal

Des de la seva creació, l’any 1959, la trajectòria de l’Esbart Ciutat Comtal ha estat marcada pel respecte a la dansa d’arrel popular i tradicional, treballant també des de la vessant coreogràfica amb músiques de nova creació i complint sempre amb les exigències que el fet escènic imposa.

Conèixer més detalls!

chair

Lluís Calduch Ramos

Mestre i coreògraf. Inicia la seva activitat l’any 1962 a l'Esbart Ciutat Comtal, des de l’any 1979 fins el 2016 n’assumeix la direcció artística i coreogràfica. Al llarg de la seva trajectòria  ha col·laborat i ha treballat amb mestres i coreògrafs de dansa catalana. Ha produït espectacles per a l’Esbart Ciutat Comtal i ha creat més de vuitanta coreografies, tant per a l’Esbart Ciutat Comtal com per a d’altres. Calduch farà la conferència (re)cordar lligams.

Conèixer més detalls!

chair

Marea Danza

Marea Danza es una companyia valenciana creada el 2014 que el flamenc i la dansa espanyola a la creació contemporània. Les seves darreres creacions tenen una línia artística destinada al públic familiar reinterpretant el movimient, la música i l'estètica del flamenc per apropar-lo a l'imaginari infantil. La companyia està formada íntegrament per dones.

Conèixer més detalls!

chair

Esbart Santa Anna, Esbart Sant Romà i Esbart Valls del Nord

Tres esbarts del Principat d'Andorra pertanyents a Escaldes-Engordany (Santa Anna), Encamp (Sant Romà), Ordino i la Massana (Valls del Nord) s'uneixen per primera vegada per representar aquest espectacle al Contradans.

Conèixer més detalls!

chair

Drac d'Olivella

El Drac d’Olivella és un dels dracs en actiu més antics de Catalunya, data de l’any 1975.

Conèixer més detalls!

chair

Capgrossos de Canillo, Valls del Nord, Sant Julià i Andorra la Vella

El capgròs Camp de Canillo; els capgrossos Buner Corneli, Ossa Setúria, Isard Estanyó, Pastoreta Meritxell, Pastor Iscle, Bruixa Victòria, Menairó Pere, Consellera Berna i Percanela de les Valls del Nord; el llop, el Porrer, la bruixa i el dimoni de Sant Julià de Lòria; i la Multa i el Conseller d'Andorra la Vella seran els protagonistes d'un animat cercavila pels carrers d'Ordino el dia 13 durant la inauguració del Contradans.

Conèixer més detalls!

PLAY LIST PROMOS