Actualitat

chair

Tot a punt pel tret de sortida del CONTRADANS 2023

Aquest divendres 13 d’octubre a les 18:30h a la plaça de la Closa d’Ordino tindrà lloc la inauguració del CONTRADANS, el Festival de dansa i cultura tradicional, que enguany arriba a la tercera edició. Durant tot el cap de setmana Ordino serà el centre neuràlgic de la dansa i la cultura popular i tradicional amb multitud de propostes que segueixen la filosofia del certamen mostrant l’evolució a la contemporània des de les arrels.

Continuar llegint

chair

Taller de dansa amb Amaiur Lluluaga i Clàudia Gómez

Amaiur Luluaga i Clàudia Gómez ens faran un taller de dansa que partirà de la dansa Banangoa del País Basc i els dansaires aprendran eines per transformar-la.

Continuar llegint

chair

Ja es poden comprar les entrades pels espectacles a l'Auditori

Des d'aquest dilluns 2 d'octubre ja estan a la venda les entrades pels dos espectacles del CONTRADANS que es faran a l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino. L'enllaç per adquirir-les és https://comuordino.4tickets.es i el preu és de 7€ cada un, però si es fa la compra dels dos espectacles el cost final és de 10€.

Continuar llegint

chair

El Contradans 2023 amplia participants i contingut

La tercera edició es durà a terme a Ordino del 13 al 15 d’octubre i la seva programació amplia l’horitzó amb propostes innovadores que el consoliden com un punt de trobada en el món de la dansa i la cultura tradicional.

Continuar llegint

chair

Marea Danza, Pyrene 430, la Llançadora i l’Esbart Ciutat Comtal, les propostes del CONTRADANS 2023

El certamen clourà amb una representació conjunta dels esbarts Santa Anna, Sant Romà i Valls del Nord.
Les parades d’artesans ompliran els carrers del poble mostrant l’evolució del seu ofici.

Continuar llegint

Reviu el Contradans 2022